Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado824g379kcal4.9g90.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 771g261kcal15.9g33.3g1.6g19.7g
Parsa 648g100kcal8.3g7.8g1.3g9.7g
Ruokaöljy keskiarvo 70g619kcal0g0g70g0g
Hunaja 53g174kcal0.3g42.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 105g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea315g32kcal3.5g2.5g0.6g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g3174kcal66.4g356.8g147g66.6g
Valittu annoskoko2786g1587kcal33.2g178.4g73.5g33.3g
Annoskoko puolitettuna1393g794kcal16.6g89.2g36.8g16.7g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739