Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1600g2240kcal272g0g128g0g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)144g547kcal18.7g109.4g2.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu236g297kcal26g0.7g21.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5576g6260kcal637.8g236.4g304.8g5.8g
Valittu annoskoko2788g3130kcal318.9g118.2g152.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna1394g1565kcal159.5g59.1g76.2g1.5g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112