Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g80g18kcal1.1g2.7g0.3g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g8g7.7kcal0.3g1.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Soijakastike 3.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3g5kcal0.5g0.6g0g0g
Basilika, tuore1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g86kcal4.8g14.2g0.6g1.4g
Valittu annoskoko279g43kcal2.4g7.1g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna140g22kcal1.2g3.6g0.2g0.4g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941