Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse30g223kcal0g0g24.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.9g0.9g2.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Mustikka metsä- 54g24kcal0.3g3.5g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1548kcal25g220.6g58.6g9g
Valittu annoskoko279g774kcal12.5g110.3g29.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna140g387kcal6.3g55.2g14.7g2.3g
Arvot/100g100g277kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644