Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy91g480kcal7.1g29g38g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen19g136kcal0.2g0.2g15.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g38g226kcal7.9g2.5g20.4g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g2059kcal63.4g64.2g174g0g
Valittu annoskoko279g1030kcal31.7g32.1g87g0g
Annoskoko puolitettuna140g515kcal15.9g16.1g43.5g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478