Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai42g145kcal5g29.5g0.9g1.2g
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 135g60kcal0.3g12.7g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1043kcal20g159.8g34.4g7.2g
Valittu annoskoko279g521kcal10g79.9g17.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna140g261kcal5g40g8.6g1.8g
Arvot/100g100g187kcal3.6g28.6g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254