Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g135kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri21g86kcal0g21.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.8g0.3g1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton15g48kcal3.4g1.6g3.1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g62g323kcal2.8g33g19.9g6.8g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g50g279kcal3.2g28.4g16.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g2148kcal37.6g214.8g126.4g15.6g
Valittu annoskoko279g1074kcal18.8g107.4g63.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna140g537kcal9.4g53.7g31.6g3.9g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302