Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g165kcal0.2g0.2g18.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.8g0.5g1.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 23g19kcal0.7g1g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Oliivi kivetön musta rainbow11g20kcal0.1g0.6g1.9g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%45g72kcal1.2g1.2g6.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 23g86kcal6.3g0g6.8g0g
Muna, annos 60g27g24kcal2g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1151kcal43.4g71g75.4g4g
Valittu annoskoko279g576kcal21.7g35.5g37.7g2g
Annoskoko puolitettuna140g288kcal10.9g17.8g18.9g1g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.7g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460