Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka187g159kcal33.7g0g2.4g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g17g5.2kcal0g1.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g247kcal1.5g2.2g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g823kcal70.4g7.8g57.2g0g
Valittu annoskoko279g412kcal35.2g3.9g28.6g0g
Annoskoko puolitettuna140g206kcal17.6g2g14.3g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850