Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 90g116kcal18.7g0g4.5g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g175g65kcal1.8g10.5g1.9g2.8g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g392kcal41.4g22.2g15.4g6g
Valittu annoskoko279g196kcal20.7g11.1g7.7g3g
Annoskoko puolitettuna140g98kcal10.4g5.6g3.9g1.5g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630