Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis180g201kcal39.5g0g5.4g0g
Porkkanaraaste 200g37g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)7.5g28kcal1g5.4g0.2g0.3g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hirvenjauheliha oma saalis28g31kcal6.1g0g0.8g0g
Porkkanaraaste 200g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.2g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g603kcal94.6g19g17.4g3g
Valittu annoskoko279g302kcal47.3g9.5g8.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna140g151kcal23.7g4.8g4.4g0.8g
Arvot/100g100g108kcal16.9g3.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852