Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g56g28kcal0.8g1.1g2.2g1.1g
Hunaja 2.2g7.4kcal0g1.8g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 38g50kcal3.2g6.6g0.7g1.9g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 19g60kcal4.6g8.6g0.4g1.7g
Herne 15g10kcal0.8g1.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g431kcal21.2g48.6g14g15g
Valittu annoskoko279g216kcal10.6g24.3g7g7.5g
Annoskoko puolitettuna139g108kcal5.3g12.2g3.5g3.8g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982