Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.5g2.1kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen84g117kcal16g0g5.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g24kcal0.7g4.5g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g35g126kcal9.8g0.7g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g903kcal63.4g74.8g37.8g3.4g
Valittu annoskoko279g452kcal31.7g37.4g18.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna140g226kcal15.9g18.7g9.5g0.9g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418