Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g23g77kcal1.9g16.2g0.4g1.6g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)14g1.6kcal0.2g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 56g58kcal1.9g10.1g0.6g1.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)85g30kcal0.8g5.8g0.4g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)23g41kcal5.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g442kcal20.6g69.2g7.2g10.4g
Valittu annoskoko279g221kcal10.3g34.6g3.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna140g111kcal5.2g17.3g1.8g2.6g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349