Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g10g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Maa-artisokka 40g18kcal0.2g3.3g0.1g1.6g
Lehtiselleri 7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Vesi170g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 25g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g143kcal3g20.4g4.4g5.4g
Valittu annoskoko279g72kcal1.5g10.2g2.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna140g36kcal0.8g5.1g1.1g1.4g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.7g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404