Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 100g122kcal21.3g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika vihreä 43g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi18g15kcal0.8g2.8g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Smetana, Valio, hyla25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g575kcal48.2g16.2g34.8g3.2g
Valittu annoskoko279g287kcal24.1g8.1g17.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna140g144kcal12.1g4.1g8.7g0.8g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162