Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g55g22kcal0.8g4.4g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)44g72kcal1.3g1.8g6.6g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g88g105kcal12.2g1g0.3g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.3g12kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g2.6g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g579kcal31g23g29.4g0.4g
Valittu annoskoko279g290kcal15.5g11.5g14.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna140g145kcal7.8g5.8g7.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761