Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 25g94kcal3.6g14.3g1.8g2.5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 34g209kcal0g0g23.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 25g6.7kcal0.8g0.8g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g25g20kcal0.7g1g1.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.5g8.4kcal0g2g0g0g
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g1175kcal28.4g124g60.4g8.6g
Valittu annoskoko279g587kcal14.2g62g30.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna140g294kcal7.1g31g15.1g2.2g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475