Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1.4g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 43g32kcal0.8g6.6g0.1g0.4g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Ketsuppi, Heinz6.3g6.4kcal0.1g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g309kcal22.8g26.6g11g5g
Valittu annoskoko279g154kcal11.4g13.3g5.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna140g77kcal5.7g6.7g2.8g1.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.8g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019