Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g15g50kcal1.9g9.4g0.4g1.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)78g27kcal0.8g5.4g0.4g1.1g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g45g50kcal11.2g0g0.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)20g6kcal0.2g1.2g0g0g
Paprika, punainen12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, tuore15g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g50g50kcal1.3g2.4g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana559g404kcal32.4g43.2g10.6g6.8g
Valittu annoskoko280g202kcal16.2g21.6g5.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna140g101kcal8.1g10.8g2.7g1.7g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026