Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g56g42kcal3.1g6.8g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.6g13kcal0.3g1g0.8g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 47g45kcal1.4g9.2g0.1g0.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g12g17kcal1.5g0g1.3g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton47g12kcal1.5g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g573kcal37.4g43g27.6g2.4g
Valittu annoskoko280g287kcal18.7g21.5g13.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna140g143kcal9.4g10.8g6.9g0.6g
Arvot/100g100g102kcal6.7g7.7g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965