Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g600g912kcal120g0g48g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1500g525kcal24g103.5g1.5g21g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Sipuli, paistettu 60g61kcal0.8g2.9g4.9g1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g3277kcal301.2g252.6g114g53.6g
Valittu annoskoko2790g1639kcal150.6g126.3g57g26.8g
Annoskoko puolitettuna1395g819kcal75.3g63.2g28.5g13.4g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009