Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g63g461kcal0.6g0.6g50.6g0g
Siirappi, tumma63g202kcal0.1g46.8g0g0g
Sokeri 63g257kcal0g63.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Neilikka, annos 4g2g7.2kcal0.1g1.6g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.2kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai142g497kcal17.1g100.9g3g4.3g
Oivariini, 60 (100g)135g745kcal1.4g1.4g81.3g0g
Liivatelehti, gelatiini36g126kcal30.9g0g0g0g
Flora vispi 20%451g993kcal13.5g22.6g90.3g0g
Flora Vanilla 12%451g858kcal20.3g72.2g54.2g0g
Sokeri 154g623kcal0g153.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g108kcal0g26.8g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g542g1463kcal43.3g65g108.3g0g
Puolukka 542g210kcal2.4g36.8g2.7g14.1g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g13180kcal265.2g1185.6g785.8g36.8g
Valittu annoskoko2790g6590kcal132.6g592.8g392.9g18.4g
Annoskoko puolitettuna1395g3295kcal66.3g296.4g196.5g9.2g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137