Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 902g321kcal1.4g64.1g0.8g18g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.8g25kcal0.2g5.4g0.2g0g
Margariini 60%, keskiarvo 338g1800kcal1.1g1.2g202.8g0g
Kananmuna kuoreton 372g530kcal46.5g1.1g38.1g0g
Sokeri 383g1555kcal0g382.7g0g0g
Maapähkinä 158g896kcal40.4g20.8g67.8g24.9g
Korppujauho 451g1651kcal47.3g337.6g4.6g23.9g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g45g153kcal5.4g27g1.3g5.4g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 113g38kcal3.4g5.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g14018kcal293.8g1707.8g631.4g144.6g
Valittu annoskoko2790g7009kcal146.9g853.9g315.7g72.3g
Annoskoko puolitettuna1395g3505kcal73.5g427g157.9g36.2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739