Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 999g1216kcal212.3g0g40g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.8g0.1g0.3g
Paprika vihreä 425g90kcal4g10.6g1.3g8.1g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi175g149kcal8.4g28g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Smetana, Valio, hyla250g974kcal5g6.2g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g5742kcal482.2g161.4g347.4g33g
Valittu annoskoko2790g2871kcal241.1g80.7g173.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1395g1436kcal120.6g40.4g86.9g8.3g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162