Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g534g347kcal8.5g80.1g0.5g0g
Keittojuurekset, apetit267g69kcal2.4g12.8g0.8g6.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g240g67kcal2.6g11.5g1g7.2g
Vihreä papu, pitkä134g36kcal2.5g5.5g0.3g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi8g22kcal0.7g0.6g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1068g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5584g2898kcal237.8g222.6g118.8g33.2g
Valittu annoskoko2792g1449kcal118.9g111.3g59.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna1396g725kcal59.5g55.7g29.7g8.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856