Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g701g421kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit117g30kcal1.1g5.6g0.4g2.7g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Ahven 432g365kcal73.7g0g7.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Kalaliemikuutio 13g39kcal1.3g4.4g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5586g2453kcal194.8g230g79g20.6g
Valittu annoskoko2793g1226kcal97.4g115g39.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna1397g613kcal48.7g57.5g19.8g5.2g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622