Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Pellavansiemenrouhe,Risetti128g640kcal31.9g42.6g36.9g36.4g
Mantelilastu (A la meira)100g600kcal24g6.6g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5592g11812kcal396.4g1739g327g191.4g
Valittu annoskoko2796g5906kcal198.2g869.5g163.5g95.7g
Annoskoko puolitettuna1398g2953kcal99.1g434.8g81.8g47.9g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640