Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Broilerisuikaleet540g660kcal115g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Makaroni, pasta 360g1178kcal36.7g239g4g12.1g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g240g288kcal7.9g11.5g24g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.4g6.1kcal0.3g0.5g0.1g1g
Curryjauhe (-), annos 5g6g20kcal0.6g3g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5592g5204kcal337g558.8g169.8g42.4g
Valittu annoskoko2796g2602kcal168.5g279.4g84.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna1398g1301kcal84.3g139.7g42.5g10.6g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358