Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 1260g586kcal6.3g105.8g2.5g23.9g
Raparperi 900g303kcal6.2g49.5g0.9g12.6g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.9g0g0.2g
Kaurahiutale 144g539kcal20.9g82.1g10.5g14.4g
Vehnäjauho puolikarkea 117g401kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Sokeri 65g263kcal0g64.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g28kcal1g5.4g0.6g2.5g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)135g972kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5598g7540kcal92.6g1112.2g247.8g115.4g
Valittu annoskoko2799g3770kcal46.3g556.1g123.9g57.7g
Annoskoko puolitettuna1400g1885kcal23.2g278.1g62g28.9g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191