Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g4.9g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Auringonkukansiemen 4.2g25kcal1g0.5g2.1g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.5g17kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.1g1.3kcal0.2g0.1g0g1.5g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g2.5g12kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.8g3.1kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.5g3.1kcal0.5g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g149kcal7.8g5.6g11g6.6g
Valittu annoskoko28g75kcal3.9g2.8g5.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna14g37kcal2g1.4g2.8g1.7g
Arvot/100g100g267kcal13.9g10g19.6g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415