Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Mannasuurimo tumma 2.1g6.4kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g60kcal2.8g8.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko28g30kcal1.4g4.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.7g2.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal5g15.7g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888