Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Mustikka metsä- 8.7g3.8kcal0g0.6g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g190kcal2g25.6g8.6g1.2g
Valittu annoskoko28g95kcal1g12.8g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g48kcal0.5g6.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.7g15.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746