Aapon hernesoppa

-Pese herneet.

-Liota herneitä vuorokausi.

-Laita herneet kiehumaan ja kuori vaahto.

-Lisää suola, aromisuola, mustapippuri + 2tl meiramia
-Kiehuta hernekeittoa 2 tuntia miedolla lämmöllä.

-Paista palvikinkku ilman lisättyä rasvaa, siivilöi lopuksi ylimääräinen rasva.

-Paista porsaan suikaleet ilman lisättyä rasvaa.

-Lisää lihat keittoon.

-Pilko porkkanat ja lisää keittoon kun keitto on kiehunut reilun tunnin.

-Lisää sipuli ja sinappi keittoon.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Aapo69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.7g11kcal0.7g1.8g0g0.4g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku, ylikypsä (Pirkka)0.8g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Maustamaton porsaan kevyt suikale (Atria), annos 100g1.7g1.5kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, mieto, meira 125g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g34kcal2.2g4g0.4g0.8g
Valittu annoskoko28g17kcal1.1g2g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.6g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal3.9g7.1g0.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138568