Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g8.8g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 6.3g2.7kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruusukaali 3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g40kcal3.6g1.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko28g20kcal1.8g0.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.9g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.4g3.2g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959