Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Margariini, 60%, Rainbow1g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g2.1g6.9kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.8kcal0g1g0g0.2g
Fariinisokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g96kcal2g15.8g2.4g1g
Valittu annoskoko28g48kcal1g7.9g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal0.5g4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g171kcal3.6g28.2g4.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006