Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK12g19kcal2.5g0g10.8g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 5g14kcal0.5g0.1g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g135kcal6.6g1.2g31.2g0g
Valittu annoskoko28g68kcal3.3g0.6g15.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g34kcal1.7g0.3g7.8g0g
Arvot/100g100g241kcal11.8g2.1g55.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632