Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g15g62kcal0.7g0.7g6.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g210kcal2g2.6g21.4g0.2g
Valittu annoskoko28g105kcal1g1.3g10.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g53kcal0.5g0.7g5.4g0.1g
Arvot/100g100g374kcal3.6g4.6g38.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328