Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g16g18kcal0.9g0.8g1.3g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.2kcal0g0.8g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Manteli 0.3g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g77kcal4g5.4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko28g39kcal2g2.7g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1g1.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.6g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902