Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Grahamjauho 1.4g4.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g5g31kcal0.9g0.3g2.7g0.7g
Banaani, kuorittu 9g8.2kcal0.1g1.7g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g2.5g9kcal0g2.4g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g181kcal3.2g17.2g10g2.2g
Valittu annoskoko28g91kcal1.6g8.6g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna14g45kcal0.8g4.3g2.5g0.6g
Arvot/100g100g324kcal5.7g30.7g17.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844