Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.8g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5g6.7kcal0.4g0.9g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.4g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)4.4g6.6kcal0.7g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 10g5.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g48kcal2.8g5g1.8g0.8g
Valittu annoskoko28g24kcal1.4g2.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.7g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5g9g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964