Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jasmiiniriisi, pirkka1.6g5.5kcal0.1g1.3g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)4.7g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2.8g2.2kcal0.5g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g37kcal2.6g3g1.4g0g
Valittu annoskoko28g19kcal1.3g1.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.7g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g66kcal4.6g5.3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253