Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 4.6g3.1kcal0.7g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%4.6g3.9kcal0g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g20kcal1.4g1.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko28g10kcal0.7g0.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.5g2.8g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181