Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g8.4g14kcal0.9g0.2g1.1g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g14g4.9kcal0.4g0.7g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.6g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g57kcal3g2.2g4g0g
Valittu annoskoko28g29kcal1.5g1.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.8g0.6g1g0g
Arvot/100g100g102kcal5.3g3.9g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206