Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 5.6g12kcal1g0g0.9g0g
Kieli naudan 5.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g71kcal4.4g4.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko28g36kcal2.2g2.4g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.1g1.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g127kcal7.9g8.6g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641