Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Perunajauhot,rainbow6.3g20kcal0g5.1g0g0.1g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 3.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 3.7g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g125kcal1.8g25.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko28g63kcal0.9g12.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal0.5g6.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g223kcal3.2g45.6g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386