Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 6.2g2.1kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 8.5g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g61kcal2.4g0.8g5g0.8g
Valittu annoskoko28g30kcal1.2g0.4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.6g0.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g107kcal4.3g1.4g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149