Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g12g65kcal0.1g0.1g7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7g23kcal1.7g3.2g1.5g0.8g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g239kcal4g10g22.4g1.6g
Valittu annoskoko28g120kcal2g5g11.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g60kcal1g2.5g5.6g0.4g
Arvot/100g100g425kcal7.1g17.8g39.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655