Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g1.3g7.2kcal0g0g0.8g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g3.9g20kcal0.3g2.3g1g0.2g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g9g5.9kcal1g0.4g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Liivate 0.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g5.2g29kcal0.4g2.7g1.8g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g6.5g12kcal0.3g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g157kcal4.4g14.6g8.8g0.4g
Valittu annoskoko28g79kcal2.2g7.3g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g39kcal1.1g3.7g2.2g0.1g
Arvot/100g100g280kcal7.8g26g15.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892