Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Niina72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Gruyere juusto, annos 50g2.3g10kcal0.7g0g0.8g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki4.7g4.2kcal0.7g0.1g0.1g0g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)8.4g9kcal1.9g0g0.1g0g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g1.2g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Mozzarella juusto1.2g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g92kcal10g1.4g5g0.2g
Valittu annoskoko28g46kcal5g0.7g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal2.5g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g163kcal17.8g2.5g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241355